Lucrarea include


În costul lucrării sunt incluse:


GARANTIEMontajul și garanția XX

.


Cel mai bun moment pentru montaj este înainte de a se aplica pe pereți vopseaua lavabilă, în perioada finisajelor.


.

.


SIGURANTASiguranța și design-ul


Echipa noastră formată din arhitecți, ingineri și specialiști în confecții metalice este la curent cu cele mai noi informații în materie de design interior, construcții și siguranță a clădirilor. De aceea, costul lucrării noastre include și aplicarea celor mai noi trenduri, precum: includerea sticlei pentru păstrarea luminii naturale a încăperilor și păstrarea sentimentului de libertate și spațiu deschis. Executăm la comandă orice model de balustrade din sticlă.

Acordăm atenție deosebită aspectelor legate de siguranță și folosim sisteme de prindere profesionale pentru a nu pune niciodată în pericol siguranța clienților noștri pe termen lung.


TRANSPARENTATransparența și rezistența


Pentru fiecare lucrare efectuată și păstrată în condiții normale, oferim garanție de rezistență de 20 de ani.

Suntem transparenți în comunicarea cu clienții privind materialele folosite și procedurile de lucru în cadrul lucrărilor efectuate de noi. De exemplu, balustradele din sticlă pot fi efectuate cu sau fără mână curentă, cu sau fără montanți verticali din metal, cu sistem de prindere laterală sau normală, cu elemenți rotunzi sau piciorușe din inox.

Deciziile privind materialele folosite și finisajele lucrărilor noastre le luăm de comun acord cu clienții și în funcție de spațiul unde vor fi folosite.


seriozitate

CONSULTANTA

 


Vrei să obții în cel mai scurt timp modelul dorit? Contactează-ne și solicită o ofertă personalizată, indiferent unde te afli în România!


Confecții inox » Confecții metalice » Fier forjat »

Contactează-ne:

Please leave this field empty.