mobilier-inox-balustrade-inox-scari-inox-confectii-inox-confectii-metalice-0744-379-719-www-maxralconstruct-35

Despre noi

Aducem strălucirea în viața ta!


În ultimii 17 ani de când activăm pe piață, absolut tot ce am realizat a fost in beneficiul clienților noștri. Ne-am extins, achiziționând în atelierul nostru echipamente de confecții metalice, fier forjat și confecții inox de ultimă generație și ne-am crescut echipa.


mobilier-inox-balustrade-inox-scari-inox-confectii-inox-confectii-metalice-0744-379-719-www-maxralconstruct-35Privind în urmă, compania noastră, Maxral Construct, a avut o evoluție crescătoare datorită calității producției și extinderii gamei de produse. Mereu am pus clientul pe primul plan și am executat lucrări menite să creeze un ambient plăcut, elegant și confortabil. Echipa noastră este formată numai din profesioniști: arhitecți, ingineri și specialiști în prelucrarea și finisarea metalelor.


Privind în viitor, ne propunem să respectăm mereu principiul nostru după care ne ghidăm încă de la început: acela de a nu avea nicio reclamație în privința calității lucrărilor noastre și de a nu depăși niciun termen de execuție.


Lucrările de confecții metalice, fier forjat și confecții inox (balustrade inox, copertine inox, scări inox, instalații și mobilier) sunt menite pentru orice tip de client, atat pentru instituții de stat sau publice, cat si pentru  companii mari,  companii mici  și persoane fizice.


Punem mare accent pe cercetare în compania noastră și suntem mereu la curent cu noutățile în materie de construcții, amenajări interioare cu inox ,confectii metalice și fier forjat. Dacă în ultimii 17 ani am furnizat lucrări spectaculoase, ne propunem ca în următorii 17 ani să furnizăm soluții cel puțin la fel de bune, rezistente, confortabile și ușor de întreținut.


Pentru a afla mai multe despre soluțiile oferite și echipa noastră, te invităm să ne contactezi. Îți stăm la dispoziție pentru orice întrebare.


Confectii inox » Confecții metalice » Fier forjat » Lucrarea include »


CONFECTII INOX – SCARI / INSTALATII INOX / CONFECTII METALICE / STRUCTURI METALICE / FIER FORJAT / CONFECTII LA COMANDA 

Contactează-ne:

Please leave this field empty.